top of page

Betaalmethodes


BrightLifeglasses.com maakt gebruikt van een van de grootste betaal providers van Nederland (Mollie) die garant staat voor veilige betalingen. Ze maken gebruik van geavanceerde encryptie methoden (SSL) om je betaling en gegevens veilig te houden.
 

De volgende betaalmethodes worden geaccepteerd:
 

IDEAL

iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Bunq, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.
 

CREDIT CARD

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. We accepteren onder andere Mastercard, Maestro en Visa. Bij betaling zullen je credit card gegevens via SSL encrypt worden. Hierdoor is betaling met credit card bij BrightLifeglasses.com 100% veilig.
 

PAYPAL

Je kan ook gemakkelijk via PayPal betalen, in het eindscherm zal je doorverwezen worden naar een PayPal pagina waar je de betaling kan voltooien. Bij het retourneren van goederen wordt het bedrag ook weer terug gestort op je PayPal account.
 

bottom of page