top of page

OVER ONS

favicon png.png

De voordelen van technologie spreken voor zich. Denk aan de eenvoud om met elkaar in contact te komen. Denk aan het gemak om alle informatie bij de hand te hebben.
 

Toch moeten wij waken. Waken dat niet ons hele leven achter een beeldscherm afspeelt. Laten wij technologie gebruiken om ons leven te verbeteren zonder het krijgen van lichamelijke en mentale klachten.

Wij bij BrightLife hebben de missie om het meeste uit ons leven en technologie te halen zonder het maken van concessies. Niet met een standaard blauw licht filter bril die wordt toegevoegd aan een bestaand assortiment aan brillen.

Nee, een blauw licht filter bril speciaal ontworpen voor de juiste moment van de dag, gemaakt van de beste materialen.

Een bril voor overdag, met de juiste blauw licht filtering om rust en scherpte te houden in je hoofd en aan je ogen. Om langer focus te houden en productiever te worden.

En een bril voor ’s avonds, met de hoogst mogelijke blauw licht filtering om de aanmaak van het slaaphormoon Melatonine optimaal te bevorderen.  Het op natuurlijke wijze balans te krijgen in jouw biologisch ritme. De dag af te sluiten op de juiste manier en ervoor te zorgen dat jij jouw verdiende nachtrust krijgt.

Daarom zijn wij de enige in Nederland die zich volledig focussen op het maken van de beste blauw licht filter bril.

Een helder leven samen met technologie.


 

bottom of page