top of page

Wat is de eerste stap om de beste versie van jezelf worden?

Door een druk leven, de dagelijkse sleur en onzekerheden kun je jezelf een beetje vergeten. Onopgemerkt zit je hierdoor niet goed in je vel. Dit is erg zonde van je tijd. Het is daarom belangrijk om de beste versie van jezelf te worden. Dit word je niet van de een op de andere dag. Wil jij ook weten hoe je de eerste stap kunt maken om deze versie te bereiken? Je leest het in deze blog.

Geluk en hobby’s vinden

Ontdekken waar je nu echt gelukkig van wordt en wat je hobby’s zijn is makkelijker gezegd dan gedaan. Vooral als je al een hele lange periode geen tijd hebt gehad om de dingen te doen die je leuk vindt. Door een fulltimebaan, het zorgen voor je kinderen of andere bezigheden hou je vaak geen tijd meer over om te doen wat je echt leuk vindt. Ondanks je drukke leven moet je ruimte maken voor je hobby’s. Kom je alleen maar toe aan het lezen van een goed boek tijdens je vakantie? Dat hoeft niet zo te zijn. Lees bijvoorbeeld elke avond voor het slapen een paar bladzijdes. Zo geef je je ogen rust van tv of telefoonschermen, val je snel in slaap en hou je je bezig met je hobby’s.


Proactief en productief zijn

Eerst zien dan geloven. Goede voornemens zijn leuk, maar nu nog de uitvoering. De beste versie van jezelf worden bereik je alleen door productief bezig te zijn met het behalen van je doelen. Het hebben van een productieve dag geeft je een voldaan gevoel. Proactief je doelen nastreven zorgt voor een positieve mindset waardoor je de beste versie van jezelf kunt worden. Door te beginnen met deze twee stappen kom je steeds dichter bij jezelf.

Meer tips in je mailbox ontvangen?

Ontvang één keer per week een mail over het krijgen van een betere nachtrust, een hogere productiviteit en betere focus!

Gelukt! Je ontvangt zo een bevestigingsmail. Check even of die overigens niet in je spam komt!

en volg:

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page